Loading...

Diensten

Werkwijze


Door langdurige samenwerking met opdrachtgevers en toeleveranciers is er binnen ons bedrijf een kennis en kunde te vinden waar we trots op zijn. Steeds luisterend naar de wens van de klant, proberen wij een deskundig advies te geven in de te maken keuzes welke passen binnen het budget.

Interieurarchitect: U als deskundig ontwerper heeft de wens van de klant in kaart gebracht en deze vertaald in een ontwerp. In een vroeg stadium kunnen wij al met u meedenken. Aan de hand van het ontwerp kunnen wij voor uw opdrachtgevers kosteloos een offerte uitbrengen. Door zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase nauw met elkaar samen te werken komen we  tot perfect eindresultaat.

Aannemer: Het komt steeds vaker voor dat u als aannemer de vraag van de klant krijgt om bijvoorbeeld een kast te timmeren, of de vensterbanken, plinten en koplatten te leveren. Wij kunnen voor u dit werk uit handen nemen. Het fabriceren van een kast op maat of lengten-geprofileerde sierlijsten toeleveren is iets wat tot onze mogelijkheden hoort.

Collega interieurbouwer: Voor verschillende grote en kleine interieurbedrijven nemen wij al jaren werk uit handen. De kwaliteit staat altijd voorop. Wij leveren hetgeen u vraagt. Enkel de productie of het complete verhaal inclusief de montage kunnen wij voor u verzorgen, desgewenst discreet.

Eindgebruiker: Onze grootste doelgroep. Voor u als eindgebruiker is het vaak “zich begeven op onbekend terrein” als het gaat om de stap naar een interieurbouwer. Kan ik daar rechtstreeks iets kopen? Moet ik dan zelf een ontwerp aanleveren? Hoe werkt dit dan? Wij begrijpen dat u op voorhand een aantal vragen heeft. Daarom hier kort een stappenplan van onze aanpak om tot het door u gewenste resultaat te komen. 

Ideeën komen tot leven

Stappenplan

 

1. Design & Interfaces

U weet wat u wilt, heeft inspiratie opgedaan, heeft een budget vastgesteld en wil nu weten of dit ook realiseerbaar is.

2. Afspraak maken

U maakt een afspraak met ons om samen over uw ideeën te praten. Dit eerste gesprek vindt plaats bij ons in Heesbeen en is altijd vrijblijvend en gratis.

3. Design/ontwerp

Naar aanleiding van dit gesprek is er een ontwerp gewenst. Dit ontwerp kan eenvoudig in 2D of uitgebreider in 3D. Vooraf zullen we voor u een offerte maken wat dit ontwerp gaat kosten. Ook het maken van deze offerte is gratis en vrijblijvend.

4. Gratis offerte

Na akkoord ontwerpfase volgt een offerte van hetgeen gerealiseerd moet worden. Ook deze offerte is gratis en vrijblijvend.

5. Aan de slag

Indien de offerte akkoord is gaan we aan de slag om uw wens in vervulling te laten gaan.     

6. De oplevering

Geniet van het resultaat! Wij horen graag wat u ervan vind.