warning: Illegal string offset 'files' in /home/vip/domains/vip-interieur.nl/public_html/modules/upload/upload.module on line 282.

Bedrijfsprofiel

Pieter Verdoorn is de drijvende kracht achter Verdoorn Interieur en Productie.

Het meubelvak wordt Pieter als het ware met de paplepel ingegeven. Al sinds de lagere schooltijd is Pieter te vinden in de timmerwerkplaats van zijn oudere broer.

Op zestienjarige leeftijd besluit Pieter om het nuttige met het aangename te verenigen, hij gaat gecombineerd studeren in ‘s-Hertogenbosch en werken in een ambachtelijke meubelmakerij te Wijk en Aalburg. In deze periode leert hij de kneepjes van het vak.

Al op negentienjarige leeftijd besluit Pieter om de volgende stap te zetten en verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Hij koopt een bestelauto en het benodigde gereedschap en gaat aan de slag. In het begin zet Pieter zich vooral in als ZZP-er, en komt hierdoor met verschillende bedrijven en werkmethoden in aanraking.

Na anderhalf jaar wil een van de bedrijven waarvoor Pieter werkt een samenwerkingsverband aangaan. Tijdens deze samenwerking doen de mooiste projecten zich voor, een compleet interieur van een huis te Vught, een compleet landelijk interieur van een huis te Zuilichem, een groot en modern project te Luik, en een groot en modern project in het Vlaamse Gent zijn nog maar een greep uit de talloze realisaties.

Eind 2010 doet er zich een prachtige kans voor om een grote en moderne werkplaats over te nemen. Pieter beëindigt de samenwerking met zijn compagnon en gaat sindsdien geheel zelfstandig en op eigen kracht verder, Verdoorn Interieur en Productie is geboren!

U heeft bij ons de vrijheid om zelf met ideeën, foto’s of tekeningen te komen. Het is uw interieur ontwerp.